Sfeerbeelden

Upcoming Events

Meespeeluurtje 29/10/2020 – gaat helaas niet door

Beste ouders

Zoals jullie ongetwijfeld reeds vernomen hebben via de pers, worden de maatregelen in het onderwijs verscherpt.

Aan de scholen wordt uitdrukkelijk gevraagd geen ouders binnen de schoolgebouwen te ontvangen.

Daarom kunnen we het meespeeluurtje van aanstaande donderdag niet laten doorgaan.
Bekijk alvast samen met je kleuter het filmpje dat de leerkrachten maakten over hun klaswerking.  Op die manier maakt je kleuter kennis met de klas.
(filmpje is terug te vinden op onze website –> tabblad informatie –> inschrijven of via deze link https://www.materdeigooreind.be/wordpress/informatie/inschrijven/

Op dit moment wordt er voorgesteld om de herfstvakantie te verlengen tot en met 11 november. Op deze manier kan er een ‘quarantaine-periode’ ingelast worden. Een periode van 12 dagen biedt kansen om de spiraal van besmettingen te doorbreken.

Wij hebben nagedacht over hoe we toch een momentje kunnen organiseren zodat jullie met jullie kleuter een eerste contact kunnen hebben met de juffen en de klas.

Daarom stellen wij voor jullie op donderdag 12 november tussen 8.15u en 8.40u in de klas te ontvangen.
Zo kan er een warme overdracht gebeuren.

Even praktisch:
Op donderdag 12 november vanaf 8.15u brengen jullie jullie zoontje/dochtertje zelf naar de klas. Jullie mogen in de klas blijven tot 8.40u. Nadien komen de andere kleutertjes van de klas naar binnen.

Vanaf vrijdag 13 november zullen juf Chris en juf Sabine aan de poort vooraan staan om jullie kleuter te ontvangen.  Eén van hen kan al rustig naar de klas gaan als er al een groepje nieuwe kleuters is.

Alvast bedankt voor jullie begrip.

Het schoolteam.