Activiteiten

There are no upcoming events.

Maatregelen na kerstvakantie – kleuterschool

Aan de ouders van onze kleuters

Corona heeft de voorbije weken hard toegeslagen op onze school. Vele kleuters, leerlingen en collega’s bleven niet gespaard…. Hopelijk zorgt de kerstvakantie ervoor dat de besmettingen gaan minderen.

Na deze vakantie willen wij alvast een extra maatregel treffen.

Zo zullen de co-teaching klassen hun deuren sluiten en gaan we de kleuters per zithoek indelen. Voor K1-2A kunnen we deze maatregel echter niet toepassen omdat het één grote ruimte is die we niet kunnen opsplitsen.

Dit is een tijdelijke maatregel die we willen toepassen. Hiermee willen we vermijden dat er, telkens vanaf 2 besmettingen, een té grote groep kleuters in quarantaine moet. We vinden het jammer dat we moeten overgaan tot deze maatregel omdat we echt geloven in de meerwaarde van co-teaching.

In K3 zal juf Heidi halftijds terug starten in de derde kleuterklas. Ze zal samen met juf Caroline, die de andere halftijdse zal invullen, de zithoek delen. Juf Heidi komt deze week al kennismaken. We wensen haar een fijne start toe.

Met vriendelijke groeten
Het schoolteam.