Sfeerbeelden

Scholenveldloop – wat bij slecht weer

Beste ouder(s)

Donderdag 1 oktober 2020 gaat de jaarlijkse scholenveldloop door. Wij hopen natuurlijk allemaal op droog en goed weer, maar de weerkaarten zijn ons voorlopig niet zo goed gezind. Daarom zal er donderdagochtend beslist worden of de scholenveldloop binnen of buiten gaat doorgaan, afhankelijk van het weer op dat moment.

Gaat de veldloop buiten door, dan mag je komen kijken op de uren die eerder al meegedeeld werden. Is het echter slecht weer en wordt de veldloop naar de sporthal verplaatst, dan kunnen we helaas geen toeschouwers binnen laten.

Hou dus donderdagochtend zeker onze website of facebookpagina in de gaten. Via deze kanalen laten we weten waar de scholenveldloop gaat doorgaan en of er toeschouwers aanwezig mogen zijn of niet.

Alvast bedankt voor het begrip.

Met vriendelijke groeten
Het schoolteam