Beste ouders, sympathisanten,

Na de dag van de leerkracht op 5 oktober, is onze winterverkoop traditioneel onze eerste activiteit van het jaar. Met het geld van deze verkoop worden nieuwe speel- en leermiddelen aangekocht voor onze kinderen. Hopelijk is onze actie ook dit jaar weer een succes.

Alvast bedankt voor jullie steun.

Wat verkopen we?

De wintermaanden komen eraan en wat smaakt er nu beter bij een tasje koffie, een lekkere thee of een warme chocolademelk dan een op en top Belgisch koekje! Ook dit jaar bieden we voor onze zoetekauwen, Lotus koekpakketen aan.
Nu is het herfst. Voor we het weten, zitten we weer samen met onze families en vrienden aan tafel om de feestdagen door te brengen. Bij deze feestdagen hoort lekker tafelen met een goed glas wijn.
Iedereen gaat naarstig op zoek naar cadeautjes voor grootouders, meter en peter of andere mensen waarbij we op bezoek gaan. Misschien een ideetje om dit jaar wijn/cava/bier of zelfs onze lekkere koekjes cadeau te doen. Stop ze in een kartonnen doos die je je kinderen laat kleuren, schilderen, versieren en hop daar is een uniek verpakt cadeau.

Hoe gaat het in zijn werk?

U bestelt en betaalt via deze webshop. De webshop sluit op 7 november 2022 om 23.59 u.

Afhalen op school kan alléén op woensdag 30 november 2022 van 8:15u tot 8:50u en van 12:00u tot 12:30u in de refter van de school.
Bestellingen kunnen ook aan huis geleverd worden, dit is gratis vanaf 75,00 euro. We brengen dit bij u thuis op dinsdagavond 29 november 2022.

winteractie-2022-2023-folder

Alvast bedankt voor jullie steun.