Beste ouders,

Na de dag van de leerkracht op 5 oktober en de eerste editie van Kaas-bier-en wijnavond, is onze winterverkoop een vaste waarde.  Met het geld van deze verkoop worden nieuwe speel- en leermiddelen aangekocht voor onze kinderen. Hopelijk is onze actie ook dit jaar weer een succes.

Alvast bedankt voor jullie steun.

Wat verkopen we? 

De wintermaanden komen eraan en wat smaakt er nu beter bij een tasje koffie, een lekkere thee of een warme chocolademelk dan een op en top Belgisch koekje!  Ook dit jaar bieden we voor onze zoetekauwen, Lotuspakketten aan.

Nu is het herfst. Voor we het weten, zitten we weer samen met onze families en vrienden aan tafel om de feestdagen door te brengen. Bij de feestdagen hoort lekker tafelen met een goed glas wijn.

Iedereen gaan naarstig op zoek naar cadeautjes voor grootouders, meter en peter of andere mensen waarbij we op bezoek gaan. Misschien een ideetje om dit jaar wijn/cava/bier of zelfs onze lekkere koekjes cadeau te doen. Stop ze in een kartonnen doos die je je kinderen laat kleuren/schilderen/versieren en hop daar is een uniek verpakt cadeau.

Hoe gaat het in zijn werk? 

U bestelt en betaalt via deze webshop (link: https://shop.materdeigooreind.be/winteractie-2023/ ).  Bestellingen kunnen geplaatst worden tot TEN LAATSTE 6 NOVEMBER 2023.

Afhalen kan alléén op woensdag 29 november 2023 van 08:15u tot 08:50u en van 12:00u tot 12:30u in de refter van de school. Bij een bestelling vanaf 100,00 euro, brengen wij dit graag bij u thuis (enkel in Gooreind) op dinsdagavond 28 november 2023.

WInteractie 2023-2024

Alvast bedankt voor jullie steun.