Activiteiten

feb
9
do
2023
all-day Dikketruiendag
Dikketruiendag
feb 9 all-day
Doe deze dag je kinderen een iets dikkere trui aan, want de verwarming gaat een paar graden omlaag.
all-day Grootouderfeest KS
Grootouderfeest KS
feb 9 – feb 10 all-day
Exacte uren worden later meegedeeld.
feb
11
za
2023
all-day Kleuterfeest
Kleuterfeest
feb 11 all-day
Exacte uren worden later meegedeeld.
feb
17
vr
2023
all-day Carnaval
Carnaval
feb 17 all-day
Carnaval
Ontdek vandaag mee welke leerkracht onder welk masker zit. Vergeet niet zelf verkleed naar school te komen.
feb
18
za
2023
all-day Krokusvakantie
Krokusvakantie
feb 18 – feb 26 all-day
Geen school. Fijne vakantie iedereen.
apr
1
za
2023
all-day Paasvakantie
Paasvakantie
apr 1 – apr 16 all-day
Geen school. Fijne vakantie iedereen.

Officiële opening nieuwe speeltoestellen

Onze kinderen starten het jaar 2023 goed. Op woensdag 11 januari vond de officiële opening van de nieuwe speeltoestellen plaats in het bijzijn van alle kinderen, leerkrachten en directie. De kinderen van de leerlingenraad en de helpertjes van de kleuterschool knipten de linten door. Nadien konden de kinderen zich uitleven op hun nieuwe speeltoestellen.

Er zijn 3 stukken apenparcours geplaatst die elk 15 meter lang zijn (met wielpalen, evenwichtspalen, evenwichtstouwen, schommelblokjes,….) en een speeltoestel “turn around” waarbij de kinderen kunnen tuimelen,… Heel wat extra mogelijkheden voor de kinderen om te klimmen, klauteren,… Al deze oefeningen zijn goed om de motoriek te stimuleren! Ook na de schooluren kunnen de kinderen komen spelen op deze speelruimte. Dankzij de steun van de ouderraad heeft de school dit project kunnen verwezenlijken!  Allemaal stralende gezichten bij de kinderen, daar doe je het toch voor!