Officiële opening nieuwe speeltoestellen

Onze kinderen starten het jaar 2023 goed. Op woensdag 11 januari vond de officiële opening van de nieuwe speeltoestellen plaats in het bijzijn van alle kinderen, leerkrachten en directie. De kinderen van de leerlingenraad en de helpertjes van de kleuterschool knipten de linten door. Nadien konden de kinderen zich uitleven op hun nieuwe speeltoestellen.

Er zijn 3 stukken apenparcours geplaatst die elk 15 meter lang zijn (met wielpalen, evenwichtspalen, evenwichtstouwen, schommelblokjes,….) en een speeltoestel “turn around” waarbij de kinderen kunnen tuimelen,… Heel wat extra mogelijkheden voor de kinderen om te klimmen, klauteren,… Al deze oefeningen zijn goed om de motoriek te stimuleren! Ook na de schooluren kunnen de kinderen komen spelen op deze speelruimte. Dankzij de steun van de ouderraad heeft de school dit project kunnen verwezenlijken!  Allemaal stralende gezichten bij de kinderen, daar doe je het toch voor!